KOLACJA „RYBA DO SYTA” 2017

KOLACJA „RYBA DO SYTA”

W piątek 29 września w Zajeździe odbyła się kolacja „Ryba do syta”. Wydarzenie zostało zorganizowane w ramach dni Karpia 2017.
Gości przywitaliśmy lampką wyśmienitego wina. Zaserwowano wiele potraw z ryb. Kolację rozpoczeliśmy podając trzy potrawy konkursowe: Chowder, Karp w winie na puree z ziemniaków i selera oraz Jesiotr w sosie szpinakowo serowym. Wygrał zdecydowaną większością głosów Jesiotr w sosie szpinakowo serowym. Po daniach konkursowych na stole znalazły się ryby smażone ( karp,amur,szczupak) oraz pieczonka z suma. Nie zabrakło rówież karpia wędzonego, sałatki i wiele innych dań. Na zakończenie podano barszcz z kuleczkami rybnymi oraz krokiet.
Z konkursem na najlepszą potrawę wieczoru związane było losowanie atrakcyjnych nagród ufundowanych przez nas m.in. telewizor, tablet i aparat fotograficzny. Również „Partnerstwo dla Doliny Baryczy” zafundowało ciekawe nagrody i bilety na Konferencję podsumowującą Dni Karpia 2017.
Przez cały wieczór czas umilała muzyka na żywo. Tańce i hulańce trwały do 2.00 w nocy.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *